دوشنبه ۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۰
۰ نفر

گروه ورزشی: فدراسیون قایقرانی با توجه به زمینه‌های مناسبی که در مناطق مختلف ایران برای رشد و توسعه دارد برنامه‌های خاصی را در نظر گرفته‌ تا قهرمانان ایرانی این رشته بتوانند در مسابقات مختلف به مدال و افتخار برسند.

 به‌نظر می‌رسد نایب قهرمانی محسن شادی در مسابقات روئینگ زیر 23 ساله‌های جهان در آلمان و متعاقب آن کسب 2 سهمیه حضور در المپیک پکن در سال جاری در دو بخش آقایان (محسن شادی) و خانم‌ها (هما حسینی) می‌تواند نقطه عطفی برای شروع موفقیت‌های قایقرانان ایرانی در صحنه‌های جهانی باشد.

اما این واقعیت هم وجود دارد که در حال حاضر به لحاظ تکنیکی و فراهم شدن اسباب و وسایل مدرن کاستی‌های جدی در کشور وجود دارد که تا رفع کامل آنها نمی‌توان شاهد موفقیت بود. در برنامه‌های جاری فدراسیون نشانه‌های امیدوار‌کننده‌ای از ایجاد شرایط روبه‌ جلو مشاهده می‌شود که در بخش آموزشی حرکت‌های جدی‌تر انجام شده است. بدیهی است که متولیان این رشته امیدوار به موفقیت در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو چین هستند و مدتی است که برنامه‌ها و حرکت‌های جدی اجرایی خود را حول محور آن قرار داده‌اند.

در 3 بخش کانوپولو، روئینگ و بادبانی مربیان صاحب‌سبک و کلاس از کشورهای پیشرفته جهان جذب شده‌اند که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده قرار است با شروع سال جدید میلادی کار خود را در ایران آغاز کنند. از جمع این مربیان کولین نورمن برت انگلیسی که سابقه مربیگری در تیم‌های روئینگ زیر 23 ساله‌های ایرلند و هند را در کارنامه خود دارد به تهران آمده و قرارداد خود را هم امضا کرده است. این مربی انگلیسی از مربیان و ورزشکاران موفق روئینگ دنیاست که در مدیریت ورزش سابقه طولانی‌ای دارد. وی فارغ‌التحصیل رشته تربیت‌بدنی است و در دانشگاه‌های دورهام، آکسفورد و کمبریج هم مربیگری کرده است. قرار است تیم ملی بانوان در دزفول و تیم‌ملی آقایان در چابهار تمرینات خود را زیر نظر کولین نورمن برت پیگیری کنند.

قایقرانی ایران هیجان انگیز است

کولین نورمن برت مربی انگلیسی روئینگ در خصوص سفرش به ایران می‌گوید: «با توجه به دعوت فدراسیون قایقرانی ایران به این کشور آمده‌ام و معتقدم که مربیگری تیم‌ملی کشوری که با گذشت 3 سال از عمر روئینگ خود 2 قایقران آن به المپیک راه می‌یابند هیجان‌انگیز است. روئینگ ایران در طول عمر 3 ساله خود نسبت به روئینگ آسیا به سطح قابل قبولی رسیده ولی برای رسیدن به سطح جهانی و رقابت با قهرمانان جهان راه بسیار طولانی را در پیش دارد.» وی درباره موفقیت بانوان ایرانی در این رشته هم گفت: «بانوان ایرانی قوی هستند و در صورتی که تکنیک پاروزدن پیشرفته‌تری را به کار ببرند و سرعت پاروزدن و انتقال قایق خود را افزایش دهند می‌توانند در آینده نزدیک به سطح اول آسیا رسیده و در رقابت‌های جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند.»

برنامه رشد قایقرانی

«ویل ون‌بلیدر» یکی از مربیان سرشناس اروپایی و از بزرگترین مربیان قایقرانی بادبانی کشور هلند است. این مربی84 ساله ضمن سابقه تدریس در دانشگاه‌های هلند و سال‌ها مربیگری تیم‌های پایه بلژیک و هلند را برعهده داشته است. این مربی سرشناس اروپایی اوایل هفته پیش وارد تهران شد و در همان روزهای نخست از سد کرج، دریاچه آزادی و مجموعه فدراسیون قایقرانی کشورمان بازدید کرد.

ون بلیدر در ادامه سفر 10 روزه خود به ایران عازم بندرعباس شده و چند روزی را به بررسی امکانات موجود در سایت‌های فدراسیون قایقرانی در سواحل بندرعباس، قشم، بندر شهید‌رجایی و در نهایت در مناطق شمالی کشور چون بندرانزلی، نوشهر، رامسر و بابلسر می‌گذراند. ون بلیدر در پایان این سفر برنامه خود را برای آغاز طرح‌های استعدادیابی، برپایی اردوهای تیم‌ملی، خرید تجهیزات، تهیه امکانات لازم در رشته سیلینگ، برنامه حضور در مسابقات آسیایی گوانگجو در سال 2010 و المپیک لندن را ارائه خواهد داد و فدراسیون قایقرانی نیز با بررسی این سرفصل‌ها تصمیم نهایی را برای استخدام این مربی هلندی اتخاذ خواهد کرد. هم اکنون خالد پرویز از مربیان برجسته رشته قایقرانی بادبانی از کشور پاکستان کار استعدادیابی را در سواحل بندرعباس آغاز کرده است.

کد خبر 71241

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز